Box House by Studio Bark featured on Grand Design’s “The Street”

Cut and Construct worked with Studio Bark to produce over 3,000 cnc cut plywood parts that made up the structure and interior of an experimental ultra high efficiency passive house. “Box House” was featured on the Channel 4 Grand Designs series, “The Street” which followed Chris and Roxy’s self build project on Graven Hill self build site in Oxfordshire.

For more information see the links below :

Studio Bark

Grand Designs article

CNC cut Birch plywood interior of Box House, Studio Bark, Graven Hill, The Street
CNC cut Birch plywood interior of Box House, Studio Bark, Graven Hill, The Street
CNC cut Birch plywood interior of Box House, Studio Bark, Graven Hill, The Street
CNC cut Birch plywood interior of Box House, Studio Bark, Graven Hill, The Street

About the Author

Leave a Comment!

Your email address will not be published. Required fields are marked *